5-gangen kerstmenu

Op kerstavond, eerste kerstdag en tweede kerstavond kunt u vanaf 17.00 uur komen genieten van onderstaand 5-gangen kerstmenu. 

Trio van wild
Mousse van wildham en Leffe Ruby, een fazantenpaté en gerookte hertenham. Geserveerd met gepofte cerisetomaat, rode portsiroop en truffelchips

Trio uit de zee
Kabeljauw in een krokant jasje, een wrap gevuld met gerookte zalm en roomkaas, en een mousse van garnalen. Geserveerd met gepofte kersttomaatjes en een kreeften-karamelsaus

Gevulde champignons
Grote champignons gevuld met gekruid gehakt, paprika en ui. De champignons worden in de oven gegratineerd met boursin


***

Trio van soepen
Tomaten-paprikasoep, pastinaaksoep en broccoli-kervelsoep, geserveerd met brood

Bospaddestoelensoep
Romige bospaddestoelensoep met bosui, geserveerd met brood


***

Verfrissende spoon
Pauzedrankje van cava, bacardi limoen en
citroen-sorbetijs
Ook zonder alcohol te bestellen

***


Trio van vlees
Diamanthaas (malse biefstuk) met een stoverij van rund en een reebitterbal. Geserveerd met peper-cognacjus, een aardappeltaartje en haricots verts omwikkeld met spek

Duo van wild
Gebakken beenham van wildzwijn en stoofvlees van ree en hert. Geserveerd met rode kool, stoofpeertje en een zuurkoolstamppotje

Visduo
Op de huid gebakken doradefilet en een spies van gamba en coquille. Geserveerd met een tomatensalsa, baby maïs en een stamppotje van prei

De Bourgondische hoofdgerechten worden geserveerd met verse frieten of aardappelkroketten


***

Desserts

Kerstcoupe met brownie-ijs, straciatella-ijs en gezouten karamel-ijs. Geserveerd met caramelsaus en pecanoten

Specerijen-ijs met een in caramel gegaard stoofpeertje

Kaasplankje van diverse kaasjes met
notenbrood, druifjes en rode portsiroop

 

Back to Top