Wildmenu

Vanaf 16 oktober serveren wij weer heerlijke wildgerechten. Onderstaande gerechten zijn los te bestellen. U kunt ook een 3-gangen menu samenstellen voor € 37,50.

 

Voorgerechten


Eendenborstfilet
Gerookte eendenborstfilet op een salade van noodles met rode ui, komkommer en een saus van ketchap, honing en chili € 13,50


Trio van wilde gerechten
Een trio van fazantenpaté, hertenham en een romige bospaddenstoelensoep met wildzwijnspekjes, geserveerd met gezouten pompoen en groentechips € 13,50


Hertencarpaccio

Carpaccio van hert met hammousse, koekje van parmezaanse kaas, walnoten en acetostroop € 13,50
  

Wilde zalmcarpaccio
Carpaccio van wilde zalm met romanescosla, rode ui, een gekookt eitje en een garnalenkroketje € 13,50

 

 

Hoofdgerechten

Pulled pork
Pulled pork van wildzwijn met gebakken bospaddenstoelen, rosti en een jus van preiselberen € 22,50


Wildpeper
Stoverij van ree en hert met een jus van zilverui en peperkoek, geserveerd met een gepofte aardappel, spruitjes en een stoofpeertje € 22,50


Hertenbiefstuk
Hertenbiefstuk met rode portsaus, rode kool en een stamppotje van zuurkool en spekjes € 22,50


Duivenborstfilet
Rosé gebakken duivenborstfilets met spruitjes, gebakken appel en spekjes, geserveerd met calvadosjus € 22,50

 

Al onze Bourgondische wildgerechten worden
geserveerd met verse huissalade & verse frieten,
aardappelkroketten of gebakken aardappelen.

 


 

 

Desserts

Crème brûlée met appeltaart-ijs € 7,50


Wentelteefje van suikerbrood met kaneelijs en room € 7,50


Winterse ijscoupe met brownie-ijs, straciatella-ijs en gezouten karamel-ijs. Geserveerd met caramelsaus en pecanoten € 7,50


Specerijen-ijs met een in caramel gegaard stoofpeertje € 7,50

 

Back to Top